Intenzivno vlaženje in poživljajoč učinek na koži!

Brinovo eterično olje je kot naravna sestavina izjemno cenjeno zaradi svojih antiseptičnih lastnosti in osvežujočega učinka na kožo. Prav zaradi teh lastnosti je postalo priljubljeno v naravni kozmetiki. Brinovo olje se pogosto uporablja v izdelkih za nego telesa, zato smo se v Iliriji odločili razširiti našo linijo gelov za prhanje Ilirija 1908 z novim vonjem brina znotraj tradicionalne blagovne znamke  Ilirija 1908.

Gel za prhanje Brin Ilirija 1908 z eteričnim oljem brina in vlažilnim alantoinom spodbuja vlaženje kože in ji nudi poživljajoč učinek, zaradi svojega protivnetnega in protimikrobnega delovanja pa je primeren tudi za nego kože, nagnjene k nepravilnostim.


Znamka Ilrija 1908 ima že več desetletno tradicijo s šamponi kot so kopriva, breza in kamilica, geli za prhanje ilirija 1908 so na voljo že v vonjih , ameriški slamnik, oves, šipek, breza in ognjič.

Vse vgrajene sestavine novega gela za prhanje Ilirija 1908 so veganskega izvora. Gel za prhanje se ponaša z videzom prepoznavne ikonične plastenke 230 ml, ki je nadgrajena s priročno zaporko, tako da je skrb, da bi nam zaporka padla v prhi iz rok, odveč.

 

Si objava zasluži tvoj všeček?